Hallo, mijn naam is Carmen. 
Ik woon in Arnhem met 2 lieve Brits Korthaar poezen genaamd Poemel en Nala.
 
Ik heb bijna mijn hele leven poezen gehad. En toen ik op mezelf ging wonen was de eerste keuze dan ook een poezen maatje. Toen zij overleed kreeg ik al snel weer kriebels en toen kwamen Poemel en Nala. Elk dier heeft een eigen plekje in een gezin en ik kan me niet voorstellen dat ik zonder poezen zou moeten leven.
 
Ik heb 10 jaar als ZZP'er als Pedagoog gewerkt met kinderen met verschillende beperkingen. Meestal bij mensen thuis. Ook al deed ik dit met veel plezier, het koste me ook veel energie. En na 10 jaar was het even genoeg. Ik wilde iets anders maar wist niet wat.
Nathalie Smits, de fokker van mijn lieve poezels, is al een aantal jaar katten en konijnen trimster. Haar salon heet CatNess. En toen ik bij haar op de koffie was stelde ze voor dat ik een dagje met haar mee zou lopen. Ik was aan het eind van de dag helemaal verkocht. Zij had de ruimte voor een collega in de salon in Dierenspeciaalzaak het Molentje in Elst. En na overleg ben ik daar begonnen met werken. Ook ben ik toen begonnen met de opleiding Kattentrimmen bij Opleidingsinstituut Kattenvacht en Kattengedrag 'Begrijp uw kat'.
Ik heb naast alles wat ik in de opleiding heb geleerd ook heel veel geleerd van Nathalie. Zij heeft mij het eerste jaar begeleid en ook nu nog blijf ik bij leren.
 
Begin 2023 ben ik officieel begonnen onder mijn eigen naam Catcare by Carmen. Ik werk 3 dagen in de week op afspraak. Met het sluiten van een trimsalon in de buurt en Nathalie als opstapje heb ik in het afgelopen jaar al een redelijke klantenbestand opgebouwd. Het is leuk om katten na een aantal maanden weer terug te zien. En hoe de nieuwe katten zijn is altijd weer een verassing. Iedere kat is anders en heeft een andere benadering en behandeling nodig iedere keer dat ze in de salon komen. Dit maakt voor mij het werken als trimster zo leuk. En het helpen van de katten met hun vachtje maakt dat ik aan het eind van de dag een voldaan gevoel heb.